072-INKT

072-PC is een allround computerservice-bedrijf dat zich richt op particulieren, ZZP-ers en bedrijven. Wij leveren, repareren en onderhouden uw computersystemen, netwerken, software en printers. Hierbij staat service en kwaliteit voorop en hanteren we nette tarieven. Van uit ons pand in Alkmaar bedienen we zowel zakelijke als particulieren klanten in de regio met computer, laptop en internet oplossingen. Geen uitdaging is te groot door ons flexibel in te schakelen team.

Wat doen wij?

De belangrijkste werkzaamheden bestaan uit dienstverlening, het oplossen van alle voorkomende problemen. Dat varieert van het repareren van defecte computers en laptops, tot het installeren van hard- en software, e-mail-instellingen, internetverbindingen, virusproblemen en dergelijke. In ons kantoor hebben wij een goed uitgeruste werkplaats en zijn veel vervangende onderdelen op voorraad. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van maatwerksystemen, van een eenvoudig office PC tot een PC voor filmproducties.

Verkoop

Bij 072-PC is een ruim assortiment computerkabels, stekkers, accessoires en overige toebehoren aanwezig. Ook helpen wij u graag bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop. Mocht er iets defect raken dan kunt u er op rekenen dat wij altijd ons uiterste best doen op dit voor u op te lossen, halen en brengen kost helemaal niets! (15km rondom Alkmaar).

Bedrijven

Ook veel ZZP-ers en bedrijven weten de weg naar 072-PC te vinden. Zij vormen een belangrijk gedeelte van de klantenkring en zijn voor hun bedrijfsvoering vaak erg afhankelijk van de computer. Offertes uitwerken, bestellingen plaatsen, facturen maken en bankieren zijn maar enkele voorbeelden. Wanneer ze dit niet kunnen door een storing of crash, kunnen ze vertrouwen op een correcte en passende oplossing van 072-PC.

Tevens kloppen ze vaak ook weer aan als de computer aan vervanging toe is en kiezen ze voor een kwaliteitscomputer, welke compleet geïnstalleerd en gebruiksklaar wordt aangesloten. Daarnaast is 072-PC ook actief op het gebied van aanleggen en beheren van bedrijfsnetwerken en servers. Daarbij ligt de specialisatie bij onze Cloud dienst 072-Cloud, dit systeem is geschikt voor bedrijven met meerdere computers. Het biedt functionaliteiten waarmee collega’s beter kunnen samenwerken; zoals het delen van documenten of vanuit huis kunnen inloggen en alle bestanden binnen handbereik zijn. Alle bedrijfsinformatie wordt op deze server centraal bewaard en beveiligd.

072-pc staat voor:

Snelle computers en laptops (altijd voorzien van een SSD) voor een scherpe prijs

Uitstekende service aan huis of op kantoor

Goed te bereiken en ruime openingstijden

Geen voorrijkosten 15km rondom Alkmaar

Stefan Broersma – Eigenaar